Naar aanleiding van de meest recente ontwikkelingen nemen wij ook bij Doove Care Groep de nodige maatregelen m.b.t. de levering van IPC Therapie.

Ons uitgangspunt blijft dat wij als “cruciaal voor de zorg” aangewezen hulpmiddelenbedrijf alles in het werk zullen blijven stellen om de zorg te ondersteunen.
Al onze diensten blijven dan ook gewoon geopend en bereikbaar

Wel nemen wij een aantal belangrijke maatregelen om de kans op besmetting van u en uw cliënten aan de ene kant en onze medewerkers aan de andere kant, tot een minimum te beperken. Hoofdlijn daarbij is dat we persoonlijk contact zoveel mogelijk vermijden.

  1. Al onze afspraken bij (oedeem-)therapeuten zullen voorlopig tot en met 6 April nog uitsluitend telefonisch en/of via facetime, skype of whatsapp video worden gedaan
  2. Het afleveren van compressiepompen en manchetten bij cliënten thuis doen wij tot aan de voordeur. Wij leveren vanzelfsprekend een uitgebreide handleiding en werkinstructie en staan alle cliënten waar nodig telefonisch te woord

Wij danken iedereen bij voorbaat voor de medewerking en hopen -samen met u- dat de situatie zo snel mogelijk weer normaliseert.